Vi garanterer et professionelt håndværk

KONTAKT OS

" vi udfører alle tænkelige opgaver som traditionelt tømrerarbejde, tagrenoveringer, nybygninger, vinduer/døre og meget mere."

Professionel montering af nye vinduer og døre i Odense og på resten af Fyn

Der kan være flere årsager til, at man udskifter vinduer og døre i boligen. Ligesom med så meget andet, bliver netop disse produkter udsat for slitage og ælde, og skal derfor på et tidspunkt udskiftes.

Hvor ofte de skal skiftes afhænger dog af, hvilket materiale der er brugt og hvor god du er til at vedligeholde dem. Typisk holder standard trævinduer, produkter i plast samt og træ-alu vinduer ca. 30-40 år. Produkter i kærnetræ og hårdttræ derimod kan holde helt op til ca. 100 år.

 

Nye vinduer og døre i Odense, Otterup, Vissenbjerg og på resten af Fyn

Du kan mærke det i budgettet, hvis dine døre og vinduer er i dårlig stand. Hvis de er utætte giver det en irriterende stor varmeregning, og du vil ofte straks kunne se besparelsen, når du har skiftet dem.

Udover at du får en lavere varmeregning og måske et bedre energimærke på dit hus, når du har fået monteret nye døre eller vinduer, så er der naturligvis også de æstetiske fordele.

Det er nemlig ikke kun et spørgsmål om udskiftning til nyt, men i høj grad også et spørgsmål om at vælge noget der passer til netop din boligtype. Det kunne f.eks. være dannebrogsvinduer til bondehuset eller småsprossede vinduer til sommerhuset. Mulighederne er mange, og vi monterer også ofte vedligeholdelsesfrie, forsats eller støjdæmpende vinduer.

Montering af vinduer og døre

Hos Søndersø Tømrerforretning ApS har vi mange års erfaring med udskiftning og montering af vinduer og døre.

Det er vigtigt for os, at resultatet bliver et fagligt godt stykke håndværk, med produkter og materialer i højeste kvalitet. Samtidig skal opgaven løses hurtigt og grundigt, og din hverdag skal forstyrres så lidt som muligt.

Tidsperspektivet varierer naturligvis efter hvor mange vinduet og døre der skal skiftes og hvilken type materiale, kunden har valgt. Som udgangspunkt tager det omkring 1-4 dage at udskifte alle udvendige døre og vinduer i et almindeligt 1-plans parcelhus. Opgaven tager selvfølgelig altid længere tid, hvis der er tale om en bolig i flere plan.

Vinduer døre Odense Fyn

Hvad koster det af få monteret vinduer eller døre?

Prisen på montering varier meget. Når vi laver et tilbud, kigger vi på det samlede antal produkter der skal bruges, og beregner arbejdstiden pr. enhed.

Valg af materiale er også afgørende for, hvor billig udskiftningen kan gøres. Skal det være træ/alu vinduer og døre er det f.eks. lidt dyrere end produkter i træ. Produkter i plast er typisk altid den billigste løsning. Du har altid mulighed for at bestille det hele igennem os til en god pris. Vi kan også bestille produkter på specialmål fra vores mange dygtige danske leverandører, herunder bl.a. Unik Funkis Vinduer, Døre, KPK Døre og Vinduer eller en anden producent du måtte ønske.

Kontakt os hos Søndersø Tømrerforretning ApS

Har du yderligere spørgsmål om montering, priser eller noget helt tredje som f.eks. udskiftning indvendige døre på specialmål kan vi kontaktes på tlf. 40 16 58 91. Du er også meget velkommen til at udfylde formularen nedenfor med dine oplysninger – så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Vi monterer døre og vinduer i Odense, Bogense, Søndersø, Otterup, Nordfyn, Årup, Middelfart, Vissenbjerg, Tommerup og på resten af Fyn.