Vi garanterer et professionelt håndværk

KONTAKT OS

" vi udfører alle tænkelige opgaver som traditionelt tømrerarbejde, tagrenoveringer, nybygninger, vinduer/døre og meget mere."

​Vi udfører disse arbejdsopgaver

​​Vi udfører tømrer -og snedkerarbejde i Søndersø, Bogense, Otterup, Odense, Middelfart, Aarup, Assens og på resten af Nordfyn. ​

Dit profesionelle valg

Søndersø Tømrerforretning på Fyn er et professionelt og kvalitetsbevidst tømrerfirma beliggende i Søndersø på Nordfyn.

Tagarbejde

​Tagarbejde i Søndersø, Bogense, Otterup, Odense, Middelfart, Aarup, Assens og på resten af Nordfyn.​

Mange års erfaring har gjort os til specialister indenfor tagrenovering og lægning af tag. Taget er det vigtigste værn mod vejrliget, og der kan spares tusindvis af kroner ved at opdage selv mindre utætheder, så større skader ikke udvikles med tiden.

Vores kendskab til de mest moderne teknikker gør os i stand til at vurdere, om dit tag kan nøjes med en mindre reparation, eller om der er behov for en større udskiftning.​

Trænger dit tag til et eftersyn?

tagarbejde

​Vinduer & Døre

Nye vinduer og døre i Søndersø, Bogense, Otterup, Odense, Middelfart, Aarup, Assens og på resten af Nordfyn.

Vi kan tilbyde alsidigt tømrer- og snedkerarbejde i forbindelse med nybygninger, tilbygninger eller renoveringer i alle kroge af huset…

Skal De have nyt køkken eller badeværelse, skal tagetagen indrettes eller bygges om, skal carporten udvides eller skal stuegulvet ligges om, så kontakt os for et godt tilbud.

Mulighederne er uendelige – Vi kan få Deres idéer gjort til virkelighed.

Vi har egen produktion af døre/vinduer som er C E mærkede after DS/EN -14351 – 1

Vi er autorisede forhandlere af Svane Køkken.

​​​Solceller

​Solceller monteres i Søndersø, Bogense, Otterup, Odense, Middelfart, Aarup, Assens og på resten af Nordfyn.

Vink farvel til din elregning med et solcelleanlæg – og medvirk samtidig til en CO2 fri fremtid.

Er du også træt af stigende energi priser, så har vi lige løsningen til dig med et kvalitet solcelleanlæg.

Gør evt. brug af de gældende afskrivningsregler og træk din investering fra i skat, du får ca. 1/3 af den samlede investering tilbage i form af større skatte fradrag.

Vi montere anlæg i det meste af landet, og har sat 22 anlæg op i år 2011, så vi har fået en god erfaring, og har et godt sammenarbejde med en grossist der gør vi er med på priserne og kan levere et kvalitet anlæg til tiden, der holder hvad vi lover.

Info

​Med et solcelleanlæg bliver dit elforbrug CO2 neutralt. Faktisk sparer du miljøet for 0,9 tons CO2 om året for hver 1 kW solcelleanlæg du installerer. For en gennemsnits familie svarer det til-5 tons CO2 besparelse om året.

Samtidig kan du vinke farvel til din elregning og undgå prisstigninger på el de næste 25 – 30 år.

Din ejendom bliver desuden mere værd som energirigtig bolig. En stor fordel i en salgssituation

Vi leverer kun solceller af højeste kvalitet, med produktionsgaranti i 10 år.

Samt en Ydelses garanti på 12 år med max 10% tab og 25 års ydelses garanti på max 20 % tab. Det sikrer at dit anlæg får den optimale ydeevne, og at du ikke skal bekymre dig om driftssikkerheden, og solceller er jo ikke noget nyt de har været her i mange år, og vi kan se på de eksisterende anlæg at de stort set ikke falder i ydelse.

Nettomåleordning lader måleren løbe baglæns

​I Danmark har vi fået en lov, der betyder at enhver må producere strøm ved hjælp af solceller, og endda bruge det eksisterende el-net som ’lager’. Når anlægget producerer mere strøm end man bruger, ledes overskudsstrømmen ud i el-nettet. Måleren løber simpelthen baglæns. Det kaldes nettomålerordningen.

I praksis betyder det, at det nu er muligt at installere en solcelleanlæg på op til 6 kW på sit hus, grund eller ejendom. Den el der produceres, fratrækkes husejerens elforbrug og medfører en reduceret elregning, og mange kan nå at blive helt selvforsynet

Hvilke fordele har jeg ved køb af et solcelleanlæg?

​Du slipper for at tænke på stigende energi priser, du op når en bedre energimærkning af din boilig i en salgs situation, du spare en del i skat hvis du vælger at bruge afskrivningsreglerne, du får en bedre forrentning af dine penge end at have dem stående på en bankkonto eller aktier.

Hvordan kommer jeg videre?

​Vi klarer alt papirarbejde og installerer anlægget nøglefærdigt hos dig. Det eneste du skal gøre for at komme videre, er at bestille et uforpligtende tilbud hos os.

Solcelle anlægget består af:

​Solcellerne, der er placeret på et tag eller direkte på jorden i specialbyggede montagebeslag.

En vekselstrømsomformer der omformer jævnstrøm til vekselstrøm, så det kan bruges i husholdningen og den overskydende el kan sendes ud på det offentlige elnet. ( måleren køre baglæns)

Montering og vedligeholdelse

​Solcellerne monteres på tag eller jord i med specielle beslag på aluminiumsprofiler

Der er ingen bevægelige dele i et solcelleanlæg, derfor er vedligeholdelsen minimal.

Solceller i Danmark?

​Solindstrålingen i Danmark er fuld på højde med indstrålingen i eksempelvis Tyskland, som er det land i Europa der har den mest omfattende udbygning med solceller.

Vores mening og egen erfaring

​Vi har monteret et 6kW solcelle anlæg på taget, som alle er velkommen til at kigge forbi og se i drift og få en snak om anlægget, det dækker hele vores forbrug i firmaet og privat boligen.

Vi ser det lidt sådan at hvis anlægget producere for 10.000 kr. strøm så skal vi ikke ud og tjene 18.000 kr. for at kunne betale el regningen, samt dit el forbrug bliver CO2 neutral.

Vi kan se at el-priserne stiger hele tiden, og det skal vi ikke tænke på mere, da det gerne skulle være slut med el regninger med posten, og hvis man kigger på fast låsninger af el prisen og man vælger grønt strøm hos sin el udbyder så ligger prisen rigtig højt, og da vil et solcelle anlæg hurtigt være tjent hjem.

Priser

Det vil være forskelligt fra installation til installation, vi vi kommer gerne med en skarp pris, der plejer at kunne være med på markedet samt at det her er kvalitet celler.​

En ca. pris på et 6 KW anlæg vil ligge på 125.000 kr. hvor du kan op nå skattebesparrelser op til 40.000 kr. ved denne investering.

Og fx. et 4 KW anlæg for omkring 89.000 kr. hvor skatten også kan gå en og betale ca. 1/3.

Men de kan så men også laves meget mindre.

Vi køre ikke med nogle pakke løsninger vi bygger anlægget præcis til dit tag dette gør også den samlede pris billigere da der ikke kommer flere stumper end der lige skal bruges, og vi laver selv at arbejdet så der ikke skal flere firmaer ind over.

Læn dig tilbage og lad solen arbejde for dig en sand solskinshistorie

​Udskiftning af Termoglas

​Vil du gerne spare penge på varmeregningen og være mere miljøbevidst – så udskift de gamle termoruder med nogle nye lavenergiruder (energiglas) – som har en u-værdi på 1.1

Kontakt os for et tilbud her eller på telefon: 40 16 58 91

Ombygning og tilbygning i Søndersø, Odense og på resten af Fyn

​Om- og tilbygninger udføres i Søndersø, Bogense, Otterup, Odense, Middelfart, Aarup, Assens og Nordfyn.

​Drømmer du og familien om mere plads? Skal i have lavet en ombygning eller tilbygning af en 1.sal, en ny carport eller noget helt tredje, så kontakt Søndersø Tømrerforretning på Nordfyn og lad os tegne jeres ideer og sammen finde den bedste løsning til at dække netop jeres behov for en ny tilbygning eller ombygning.​

Hos Søndersø Tømrerforretning på Fyn sørger for at indhente godkendelse ved myndigheder, samt kontakte eventuelt øvrige autoriserede håndværkere således, at din nye tilbygning eller ombygning bliver lavet efter reglerne, og i den bedste kvalitet.

Kontakt Søndersø Tømrerforretning på Fyn omkring en ny ombygning eller tilbygning her eller på tlf. 40 16 58 91.

Totalentreprise - Vi tilbyder total entreprise i Søndersø, Odense og på hele Fyn

​Går du med bygge- /renoveringsplaner på Fyn? Så gør det nemt og enkelt med en totalentreprise.

Kontakt Søndersø Tømrerforretning på Nordfyn og lad os hjælpe med tegningerne af dine planer for din totalentreprise, så de netop passer til dine behov.

Søndersø Tømrerforretning på Fyn har mange års erfaring med Totalentreprise og har

et solidt og professionelt netværk til autoriserede og kvalitetsbevidste

håndværkere. Du kan derfor trygt lade Søndersø Tømrerforretning stå for

kontraktindgåelse og aftaler med øvrige håndværkere til totalentreprisen, så du kun behøver at

kontakte Søndersø Tømrerforretning i forbindelse med opgaven.

Desuden kan vi også være behjælpelige med byggeansøgninger til myndighederne.

Kontakt Søndersø Tømrerforretning på Fyn angående din total entreprise her eller på telefon:

40 16 58 91.

Vi udfører totalentreprise i Søndersø, Bogense, Otterup, Odense, Middelfart, Aarup, Assens og på resten af Nordfyn.

Forsikringsskader

Udbedring af forsikringsskader er et af vores specialer.

Vi har derfor stor erfaring inden for bygningsskader af enhver slags.

Vi samarbejder med en række andre firmaer således at vi kan tilbyde Dem en totalløsning ved skadeudbedring, vi sørger for alt lige fra akut skadeservice til slutrengøring når skaden er udbedret

Tømrer/ Snedker

Vi udfører tømrer -og snedkerarbejde i Søndersø, Bogense, Otterup, Odense, Middelfart, Aarup, Assens og på resten af Nordfyn. Søndersø Tømrerforretning på Fyn er et professionelt og kvalitetsbevidst tømrerfirma beliggende i Søndersø på Nordfyn.

Søndersø Tømrerforretning på Fyn, udfører alle former for traditionelt tømrer-snedkerarbejde, tagrenoveringer, tilbygninger, vinduer / døre, totalentreprise og meget mere. Hos Søndersø Tømrerforretning på Fyn leverer vi altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi sørger altid for at overholde aftaler, betingelser samt leveringstider.

God service og høj kvalitet til vore kunder, er det der kendetegner Søndersø

Tømrerforretning.

Kontakt din tømrer i dag på telefon 40 16 58 91 eller via mail her.

Energirenovering på hele Fyn fra uddanet energihåndværker i Søndersø på Nordfyn

​Søndersø Tømrerforretning på Fyn har uddannede energihåndværkere og kan derved udføre et energitjek af din nuværende bolig, hvor vi gennemgår din bolig med dig og udarbejder en plan til dig med vores anbefalinger til energirenovering af netop din bolig.

Vores anbefalinger bygger på den nyeste viden inden for energibesparelse, teknikker og materialer.

Energirenovering kan f.eks indebære:

  • ​Udskiftning af døre og vinduer
  • Efterisolering
  • Isolering af loft
  • Isolering af tag
  • Hulmursisolering
  • Gulvisolering

​Energitjekket af din bolig er gratis og uforpligtende så kontakt os idag og lad os få gennemgået din bolig.