Byggefirma

Professionelt tømrerfirma

Byggefirma tæt på Odense, Fyn- sammen bygger vi drømmeboliger og spændende erhvervsbygninger

Søndersø Tømrerforretning ApS har over 35 års erfaring i byggebranchen, og vi har hjulpet mange familier, med at skabe deres drømmebolig. Vi bygger nyt, bygger om og bygger til, og vi bygger både for privatbyggerier såvel som erhvervsbyggerier.

Vores byggefirma på Fyn udfører stort set alle former for opgaver, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.
Vi bygger overalt på Fyn, bl.a. I Odense, Søndersø, Bogense, Otterup, Middelfart, Vissenbjerg, Aarup og Tommerup.

Totalrenovering på Fyn, Odense
Vil du ringes op?

Husbyggeri – hvad koster det at bygge et nyt hus?

Når man ikke kan finde drømmeboligen på boligmarkedet, er det oplagt, at man istedet bygger den selv. Dette er mere og mere brugt, og det behøves ikke nødvendigvis at være dyrere, end at købe et eksisterende hus, som til gengæld skal have en totalrenovering.

Når man bygger selv, har man den unikke mulighed, at man kan designe alt fra kælder til kvist.

Kvadratmeterprisen på nybyg er meget varierende, da der er mange ting, der spiller ind i regnestykket, herunder blandt andet antal kvadratmeter og valg af materialer.

Det er derfor svært, at komme med et konkret bud på hvor billigt, du kan bygge nyt hus, før vi har talt sammen om dine ideer.

I mange større og mindre byer findes der nybyggergrunde, hvor der typisk bygges 1-plans parcelhuse, men vi bygger også alt fra muremestervillaer til sommerhuse.

Har du købt et ældre hus, som du gerne vil have bygget om, eller bygget til så er der, med os som byggefirma, også rig mulighed for dette. Det handler i høj grad om at afdække, hvilket behov du og din familie har.

Vi er altid behjælpelige med inspiration og nytænkning, og vi ved hvad der kan lade sig gøre og hvordan det skal udføres.

Vi er dit byggefirma i Odense og på hele Fyn

Søndersø Tømrerforretning ApS ligger ca. 30 km fra Odense, og vi har derfor udført mange opgaver i og omkring Odense.
Under vores referencer, kan du se billeder fra opgaver vi har udført i blandt andet Bogense, Søndersø og områderne omkring Otterup. Vi har desuden også haft mange opgaver i Vissenbjerg, Aarup, Tommerup, Middelfart og flere andre steder på Fyn.

Vil du ringes op?