Taglægger

Taglægger med 35 år i branchen

Tagarbejde? Få udført arbejde i højeste kvalitet fra taglægger i Odense og resten af Fyn

Som taglægger har vi mange års erfaring med alle former for tagarbejde. Vi har igennem mere end 35 år i branchen opnået en stor faglighed der gør, at vi kan løse både store og små opgaver. Det kan være opgaver lige fra nyt tag på carporten til nyt tag på store erhvervsbygninger.

Når du benytter os som taglægger, er du sikret et professionelt håndværk – der holder.

Totalrenovering på Fyn, Odense
Vil du ringes op?

Søger du en taglægger i Odense eller et andet sted på Fyn?

Det er oftest en tømrermester der arbejder med tagmontage, men betegnelsen taglægger bruges ofte hos privatpersoner – og bare rolig, vi ved hvad du mener.

Vi har ekspertisen og står for rådgivningen, det eneste du skal gøre, er at vælge hvilke materialer du synes bedst om.

Materialevalg og andre overvejelser er vigtige, inden vi går i gang med at lægge taget. Du skal vælge tagsten der passer resten af huset, både i farve og produkt.

Det er også ved monteringen af det nye tag, at du kan få den kvist, du altid har drømt om, eller et ovenlysvindue, der giver mere lys på førstesalen. Måske ønsker du de eksisterende ovenlysvinduer placeret anderledes?

Vi yder professionel rådgivning, hvis valget er svært, og som taglægger monterer vi både tegltag, betontagsten samt store tagplader.

Taglægning? Vi er eksperter på området med over 35 års erfaring

Det er et stort projekt at få lagt nyt tag på boligen. Hos Søndersø Tømrerforretning ApS har vi forståelse for, at det kan være et forstyrrende element i hverdagen, at have håndværkere i sit hjem.

Dog er det nødvendigt, hvis der skal fagfolk på opgaven – og vi forsøger så at gøre processen så behagelig som muligt for dig som kunde. Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse!

Vi er med dig i hele processen lige fra det indledende tageftersyn og til den sidste sten er lagt på.

Vi vejleder og råder i forhold til materialevalg, undertag, isolering, tidsplan og økonomi. Vi svarer naturligvis også gerne på alle de spørgsmål der dukker op undervejs i projektet, og hos os findes der ingen ”dumme spørgsmål”.

Se eksempler på taglægning her
Vil du ringes op?