Nyt tag

Taglægger med mere end 35 år i branchen

Nyt Tag i Odense og på hele Fyn – Minimér utætheder og skadedyr med et nyt tag

Alle huse skal med tiden have lagt et nyt tag. Er det ved at være tid til udskiftning af dit tag, så er vi klar til at udføre denne opgave. Hos Søndersø Tømrerforretning ApS på Fyn har vi over 35 års erfaring med taglægning af alle typer af tag, på alle typer huse. Vores dygtige taglæggere kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud.
Hvis du har spørgsmål, eller ønsker at bestille tid til besigtigelse og et uforpligtende tilbud, kan du ringe på tlf. 40 16 58 91.

Totalrenovering på Fyn, Odense
Vil du ringes op?

Nyt tag – før og efter

FØR
EFTER

Hvilke fordele er der?

  • Hvis taget er i tip-top stand, øger det din boligs salgsværdi betragteligt.
  • Det kan give store besparelser på varmeregningen.
  • Det kan, hvis det samtidig hæves, give mulighed for mere plads.
  • Din bolig generelle udseende og finish fremstår flottere.
  • Du kan få monteret ovenlysvinduer, hvilket giver markant bedre lysforhold i boligen.
  • Det påvirker generelt indeklimaet, og en forbedret isolering holder både boligen varm om vinteren, men også kold om sommeren.

Vi er dit tagfirma, og vi lægger nyt tag på sommerhuse, helårshuse og erhvervsbygninger

Taget er det mest udsatte sted på din bolig på grund af sollys, sne, blæst og vand, og det er derfor vigtigt, at det bliver ordentligt vedligeholdt.

Hvis du vedligeholder dit tag kan det – afhængigt af materiale – ofte holde op til mellem 50-100 år.

Det er altså som oftest en engangsoplevelse for de fleste mennesker at få det skiftet, og det kan derfor sagtens betale sig, at få udskiftet til et nyt tag i god kvalitet. Det er ligeledes vigtig, at opgaven bliver udført af dygtige håndværkere hvis resultat og finish skal være i top.

I forbindelse med en tagrenovering, er det oplagt at kigge isoleringen efter i sømmene, så du sikrer dig, at du opnår det optimale resultat.
Det er yderligere nu, du skal overveje, om der skal foretages ændringer på huset. Er sommerhuset er blevet for småt til familien, så kan du f.eks. i samme ombæring løfte taget, så der er plads til en hems.

Det kunne også være, at du har drømt om ovenlys? I så fald er en tagrenovering en oplagt mulighed for at gøre drømmen til virkelighed.

Se eksempler på nyt tag her

Hvad koster et nyt tag pr. m2?

Der kan ikke siges noget entydig om prisen på et nyt tag. Hvor dyrt eller hvor billigt udskiftningen kan gøres, afhænger af valget af materialer såvel som størrelsen på taget.

Vi giver gerne et uforpligtende overslag på, hvad et nye tag koster pr m2 på netop din bolig. Det kan vi gøre, så snart vi har lavet en opmåling, og ved hvilke tagsten du ønsker at få lagt.

Vi kan desuden også tilbyde et professionelt tagtjek. Ved et tageftersyn gennemgår vi hele dit tag fra A-Z, og finder ud af i hvilken stand det er. Herefter kan vi fortælle om der er fejl eller mangler der burde udbedres.

Vil du ringes op?