Totalrenovering

Renovering til gode priser

Totalrenovering af hus? Vores dygtige tømrere renoverer dit håndværkertilbud

Totalrenovering er et meget stort projekt, der for mange mennesker kan synes helt uoverskueligt.

Måske havde du en forestilling om, at du selv skulle renovere dit hus, men opgaven er vokset dig over hovedet? Måske har du købt et billigt håndværkertilbud, med henblik på at hyre håndværkere til at skabe din drømmebolig? Uanset grundlaget påtager vi os opgaven, og overlader et lækkert og indflytningsklart hus til dig. Vi har over 35 års erfaring i byggebranchen – det sikrer dig høj faglighed og kompetent rådgivning.

Totalrenovering på Fyn, Odense
Vil du ringes op?

Lad os stå for totalrenovering af dit hus

Når vi totalrenoverer et hus betyder det, at vi istandsætter alt indvendigt: gulve, vægge, lofter, køkken og badeværelse.

Dette gør ikke nødvendigvis, at du får flere m2, men vi kan flytte vægge i boligen, så den bliver bedre indrettet, og så den opfylder dine behov. Vi kan også åbne op til kip, hvilket i de senere år er blevet meget populært. Vi har naturligvis altid fokus på akustikken ved en totalrenovering, så du altid får behagelige rum uden genklang.

Der er mange ting, der skal tænkes igennem, inden man går i gang med en totalrenovering, og Søndersø Tømrerforretning ApS står klar med rådgivning og spændende inspiration.

Når vi står for totalrenoveringen, sørger vi for, at du har en tidsplan du kan forholde dig til, og vi tager dig med på råd undervejs i projektet.

Vi laver desuden energirenovering af parcelhuse og andre ejendomme.

Hvad koster en totalrenovering af et hus?

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på renoveringen af dit hus.

Der er mange faktorer der spiller ind i prisen, og det er derfor meget svært at prissætte hvad det koster at lave en totalrenovering, før vi har kigget på projektet. Kvadratmeterprisen afhænger nemlig bl.a. meget af valget af materialer der benyttes til renoveringen.

Se eksempler på totalrenovering her

Totalrenovering af lejlighed til en god pris

Har du købt en lejlighed af ældre dato, så trænger den sandsynligvis til en grundig modernisering.

Det kan også være, at du vil have åbnet op for nogle rum, så de bliver lysere og virker større.

Vi har mange spændende ideer til, hvordan du kan gøre din lejlighed unik og funktionel. Prisen på en totalrenovering afhænger af, hvor stor din lejlighed er og af omfanget af renoveringen. Desuden betyder valget af materialer naturligvis også noget for prisen – skal det være lækre luksusmaterialer, eller kan mere ”almindelige” materialer i en god og holdbar kvalitet dække dine behov.

Bygningsrenovering

Bygningsrenovering dækker over den udvendige renovering af din bolig. Det vil sige, tage, vinduer og døre og facaderenovering.

Hvad enten dit hus har brug for en total bygningsrenovering, eller kun en delvis, så står vi gerne for projektet.

Vi kan altid tilbyde at udføre store projekter som totalentrepriser, hvor vi står for det samlede byggeri, og hyrer dygtige samarbejdspartnere ind, til de opgaver som vi ikke selv kan stå for (eksempelvis VVS, elektrikerarbejder, murerarbejde mm.).

Vil du ringes op?