Tømrer og snedker

Vi garanterer et professionelt håndværk

Tømrer i Odense og hele Fyn – Vi udfører alt i tømrerarbejde, professionelt og billigt

Søndersø Tømrerforretning ApS i Bogense har med sine 35 års erfaring, udført alle typer opgaver inden for tømrerområdet.
Hos os er der højt til loftet, og som udgangspunkt er der ingen opgaver som er hverken for små eller for store. Vi stræber efter, at være dit fortrukne tømrerfirma lige meget hvor på Fyn du befinder dig, og du vil altid møde servicemindede og hjælpsomme medarbejdere når du kontakter os.

Totalrenovering på Fyn, Odense
Vil du ringes op?

Professionel tømrer fra Odense til Middelfart – Vi arbejder på hele Fyn

Vi sætter pris på udfordringer, og derfor lader vi os ikke begrænse af geografi. Når du har brug for en tømrermester til en bestemt type opgave kigger vi ikke på hvor du befinder dig. Tværtimod kører vi over det meste af Fyn for at imødekomme vores mange kunders forskellige behov.

Vi arbejder både på store erhvervsbyggerier såvel som carporte og sommerhuse for private. Vi skifter vinduer og døre og udskifter termoglas, lægger nyt tag, eller renoverer det gamle. Vi bygger nye huse eller totalrenoverer det gamle.

Vi tager os af forsikringsskader, bygger om eller bygger til. Vi monterer også solceller, udfører energirenovering og isolering.
Desuden tager vi gerne totalentreprise og hovedentreprise på større projekter. Kort sagt så udfører vi alt i tømrer/snedker arbejde.

Vi har udført mange opgaver i Odenses forskellige bydele herunder: Odense C, SV, NV, N og S.

Tømrerservice på Fyn

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du skal have udført en specifik opgave med træarbejde. Vi tager både store, mindre og helt små opgaver ind.

Skal du skiftet et dørtrin? Fremstillet og monteret en bordplade? Eller har du bare ti tommelfingre til gør-det-selv opgaverne i hjemmet?

Når du kontakter Søndersø Tømrerforretning ApS om en opgave, er du sikker på, at opgaven bliver udført til tiden, og til den aftalte pris. Vores erfarne og professionelle medarbejdere sætter en ære i tilfredse kunder – det er dem vi har levet af i mere end 35 år.

Se eksempler på tømrerarbejde her
Vil du ringes op?