Tilbygning

Tilbygning til gode priser

Udvid hjemmet – få hjælp til en tilbygning Odense eller et andet sted på Fyn

Hos Søndersø Tømrerforretning har vi mange års erfaring indenfor tømrerfaget. Faktisk har vores virksomhed hjulpet tilfredse kunder på hele Fyn i næsten 35 år. Igennem alle disse år, har vi selvfølgelig også opført mange tilbygninger.

Står I overfor familieforøgelse? Skal huset have ekstra funktioner? Eller skal værdien hæves? Så er en flytning ikke altid nødvendig.

Hvis tiden er kommet til at tilføje ekstra kvadratmeter, er vi behjælpelige med at skabe en tilbygning ud fra jeres ønsker.

Totalrenovering på Fyn, Odense
Vil du ringes op?

Spørger du dig selv ”hvad koster en tilbygning?” eller søger du priseksempler på en tilbygning?

Prisen på en tilbygning kommer bl.a. an på valget af materialer, antal kvadratmeter, om det er et værelse eller et køkken eller badeværelse, samt naturligvis arbejdstimer mm.

Som udgangspunkt er en udbygning af huset med et køkken eller badeværelse altid dyrere end en udbygning med et værelse eller en stue. Det skyldes, at der til køkken og bad også skal indkøbes køkkenelementer, eller armaturer, toiletter mm.

Vi kan ikke give en eksakt pris her. Men hvis du f.eks. siddet med spørgsmålet ”hvad koster en tilbygning på 40 kvm? ”, skal du ikke tøve med at kontakte os. Så hører vi gerne nærmere om dine ønsker. Herefter kan vi nemmere komme med et uforpligtende tilbud på din tilbygning.

Søger du et tilbud på en billig tilbygning i Odense eller et andet sted på Fyn?

En tilbygning kan komme i mange former. Vi ser ofte at folk vælger en glastilbyging eller en tilbygning i træ og glas. Vi hjælper naturligvis også med murede tilbygninger.
Vi hjælper også gerne erhverv og industri med at få mere plads. F.eks. med lagerplads, plads til flere medarbejdere mm.

Se eksempler på tilbygning her

Eksperter i tilbygning til hus – både muremestervilla og parcelhus

En tilbygning er ikke bare en tilbygning. Den skal også være forenelig med husets eksisterende udseende.

Når vi hjælper kunder med en tilbygning, vejleder vi altid ift. til de ønsker I har. Vi ser også på husets stil, og tager højde for det i rådgivningen og i det endelige tilbud.

I nogle tilfælde er vinduerne med til at definere byggestilen. Når I vælger os, kan vi desuden også specialfremstille vinduer i en bestemt stil og på specielle mål. Det kan være en afgørende faktor i at forene huset og tilbygningen.

Vil du ringes op?