Totalentreprise

Vi garanterer et professionelt håndværk

Totalentreprise i Odense og Fyn – vi kan være totalentreprenør på byggeprojektet

Hos Søndersø tømrerforretning ApS har vi mange års erfaring med totalentreprise på diverse byggeprojekter. Når du overlader totalentreprisen til os, minimeres din arbejdsbyrde, da vi sørger for alt omkring byggeriet. Vi tager også gerne hovedentreprisen på dit byggeprojekt.

Totalrenovering på Fyn, Odense
Vil du ringes op?

Totalentreprise
– før og efter

FØR
EFTER

Hvad er totalentreprise?

Ved større byggeprojekter er der ofte ét firma, der har totalentreprisen. Det betyder i praksis, at det er det pågældende firma, der har kontakten til de andre firmaer og faggrupper, der skal hyres ind på projektet. Det er også totalentreprenøren der indhenter diverse byggetilladelser og lignende hos kommunen og indkøber og afhenter materialer.

Bygherren lader altså totalentreprenøren klare alt omkring byggeriet. Totalentreprenøren er under projektet hele tiden i tæt samarbejde med arbejdsgiveren (bygherren), således at denne får sine ønsker i forbindelse med byggeriet opfyldt.

Totalentreprise ses oftest i forbindelse med helårs- og sommerhus nybyggeri samt virksomheds domiciler.

Hvad er hovedentreprise?

En hovedentreprenør bliver ofte hyret ved mindre projekter, hvor flere faggrupper er involveret i byggeriet, f.eks. ombygninger, tilbygninger eller renovering af køkken og badeværelse.

Når du vælger opgaven udført som hovedentreprise, kan du vælge selv at indhente diverse godkendelser og byggetilladelser, eller overlade det til hovedentreprenøren.

Hovedentreprenøren står desuden for kontakten til de andre håndværksmestre der skal arbejde på projektet, samt for beregning af en samlet pris på projektet.

Fælles for både totalentreprise og hovedentreprise er, at et uvildigt tilsyn ikke er inkluderet i entreprisen.

Se eksempler på totalentreprise her

Nybyggeri i Odense og hele Fyn

Det er gennem de seneste år blevet populært at bygge hus fremfor at købe en ældre hus. Der findes mange byggegrunde til nybyggeri i Odense og i byerne omkring Odense, og mange af byggegrundene kan fås relativt billigt.

Der er mange fordele ved nybyggeri. En af dem er, at man har 100% indflydelse på indretning af rum og materialer. En anden fordel er, at man får et hus i den laveste energiklasse, hvilket naturligvis er en stor miljømæssig og økonomisk fordel, som kan mærkes i budgettet med det samme.

Sommerhus nybyggeri

Den lange kystlinje omkring Fyn betyder mange sommerhusområder og Søndersø Tømrerforretning ApS i Bogense har bygget og renoveret mange sommerhuse i disse områder.

Sommerhuse har det med at blive for små, i takt med at familien vokser. Derfor bliver vi ofte hyret til at bygge annekser, tilbygninger eller ombygning af sommerhuset, så hele familien kan være der.

Vil du ringes op?