Tageftersyn

Lokalt tag- og tømrerfirma

Tagfirma på Fyn – 35 års erfaring med tagarbejde og tageftersyn i Odense og omegn

Taget er en vigtig del på dit hus, da det er det, der skærmer resten af huset for vind og vejr.

Der er god grund til at passe godt på det, for hvis det bliver utæt kan det blive meget dyrt i længden. De penge der bliver givet ud på et tageftersyn er godt givet ud, da en tagrenovering kan forlænge levetiden med op til 20 år. Men hvornår skal taget udskiftes og hvornår kan man nøjes med at renovere?

Totalrenovering på Fyn, Odense
Vil du ringes op?

Påtænker du en udskiftning? Få først et tageftersyn i Odense og resten af Fyn

Det kan være svært for den almindelige husejer at vurdere, om det er tid til et nyt tag, derfor er det en god ide, at rådføre sig med fagfolk. Hvis du bestiller et tageftersyn hos Søndersø Tømrerforretning ApS, får du en professionel vurdering af dit tag. Det kan spare dig for mange penge.

Ved et eftersyn gennemgår vi taget for at få et indtryk af dets generelle tilstand. Vi kigger efter løse sten, tjekker inddækninger ved skorstene og kviste og undersøger eventuel understrygning / overstrygning. Herefter kan vi vurdere om det kan nøjes med en renovering, eller om det skal udskiftes.

Lokalt tagfirma – vi klarer dit tagarbejde

Det er dyrt at få lagt et nyt tag, og der er mange gode grunde til at vedligeholde det eksisterende og få det efterset jævnligt.

Taget holder fugt og vand uden for huset, men hvis det er utæt kommer vandet ind, og det kan i værste fald give fugtskader der kan brede sig til resten af huset.

Det kan være en dyr og langsommelig affære at udbedre fugtskader som har spredt sig til forskellige steder i huset, og du risikerer pludselig at stå med udgifter, der er langt større end en tagreparation. Når du jævnligt får lavet et tageftersyn, undgår du ubehagelige overraskelser.

Se eksempler på tageftersyn her
Vil du ringes op?